Gizlilik politikası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca, işbu Gizlilik Politikası (“Politika”) veri sorumlusu sıfatıyla Aynen Eldiven Tekstil Ve Konfeksiyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi (“AYNEN ELDİVEN”) tarafından hazırlanmıştır.

Şirketimiz resmi internet web sitesi olan www.ayneneldiven.com.tr (“İnternet Sitesi”) adresi üzerinden erişilen ve kullanılan uygulamalar, platformlar ve içeriklerin; ziyaretçiler ve ilgili üçüncü kişiler (“Kullanıcı”) tarafından kullanımı esnasında işlenen veya paylaşılan kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenmesine, kaydedilmesine ve aktarılmasına ilişkin usul ve esasları belirlemek, internet sitesinin ve kullanılan uygulamaların, platformların gizlilik şartlarının belirlenmesi amacıyla, sizleri bilgilendiriyoruz. 

Kişisel verileriniz, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat gereğince gizlilik esaslarına riayet edilerek, idari ve teknik tedbirler alınarak işlenmektedir.

GİZLİLİK ESASLARI/ŞARTLARI:


1.”AYNEN ELDİVEN” tarafından veri sorumlusu sıfatıyla işletilen www.ayneneldiven.com.tr (“İnternet Sitesi”) web sayfalarının herhangi bir şekilde kullanan veya siteyi ziyaret eden kişilere (“Kullanıcı”) daha iyi hizmet sunmak, internet sayfası içeriklerini ve internet sayfası üzerinden sunulan uygulamalar ve platformları kullanmanızı sağlamak, ilgili kişiler ile iletişimin sağlanması, gerekli tanıtım ve bilgilendirmenin yapılmasını sağlamak amacıyla bazı kişisel bilgiler (Kimlik Bilgileri, İletişim Bilgileri, Adres ve Konum Bilgileri, İşlem Güvenliği Bilgisi, Talep ve Şikayet Bilgisi) işlenmektedir. İnternet Sitesi vasıtasıyla toplanan kişisel veriler, özel hayatın gizliliği ilkesi doğrultusunda Şirketimiz tarafından işlenmekte, kullanılmakta ve saklanmaktadır.

2.Şirketimiz internet sitesinde bulunan; iletişim formları ve diğer elektronik ortamdaki formlar ile bildirilen ve kullanılan platformlar vasıtasıyla işlenen kişisel veriler, oluşturulan politikalar, aydınlatma metinlerinde belirtilen haller dışında, kullanıcıların bilgisi veya rızası dışında üçüncü kişilerle paylaşılmamaktadır. İşlenen kişisel veriler, Şirketimizin faaliyetleri dışında başka bir amaçla kullanmamaktadır.

3.Şirketimiz internet sitesinde, zararlı yayınların, istenmeyen reklamların engellenmesine yönelik çerezleri üçüncü taraf sağlayıcılarca (internet arama motorları) birinci taraf çerezler ile üçüncü taraf çerezleri birlikte kullanılmaktadır. İnternet sayfasında yayımlanmış olan Çerez Politikasını inceleyebilirsiniz.

4.İşlenen ve depolanan kişisel veriler,kişinin açık rızasının arandığı hallerde kişinin rızası alınarak, ancak ilgili kamu kurum ve kuruluşlar ile resmi makamlarca talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümlerine uygun olarak, yetkili resmi kurum ve kuruluşlara bildirilecektir.

5.Kişisel veri sahibi olan kullanıcı, bu politika kapsamında ve internet sitemizde ilan edilen politikalar uyarınca, işbu gizlilik şartlarını/maddelerini onaylayarak, bildirmiş olduğu bilgilerin kendisine ait olduğunu, kendisi tarafından doldurulduğunu ve bu bilgilerin, başvuru süreçlerinin, iletişimin sağlanması amacıyla oluşturulan politikalarda belirtilen amaçla sınırlı olmak üzere ilgili kişilerle paylaşılabileceğine onay vermektedir.

6.İnternet sitesi kullanıcısı, Şirketimiz internet web sitesini kullanmayı kabul etmesi halinde, işbu “Politikada” yazılı tüm şartları okuduğunu, kişisel verilerinin işlenmesi hakkında bilgilendirildiğini, kişisel verilerinin belirlenen kapsam ve amaçlar çerçevesinde işlenmesini kabul etmiş sayılacaktır.

7.Şirketimiz; mevzuatta yapılacak değişiklikler, Kişisel Verileri Koruma Kurulunun alacağı kararlar ve oluşacak yeni şartlara göre, “Gizlilik Politikası” hükümlerini önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. Kişisel verileriniz ile ilgili olarak hazırlamış olduğumuz “Başvuru Formunu” doldurarak taleplerinizi iletebilirsiniz.

8.İnternet sitesini kullanırken diğer sitelere ve sosyal medya sitelerine bağlantı linkleri ile bağlanmanız mümkündür. Şirketimiz internet sitesine ya da üçüncü taraf internet sitelerine gitmenizi sağlayan bağlantılara tıkladığınızda, söz konusu sitelerin kişisel veri gizlilik politikaları olduğunu unutmayınız. İlgili siteleri kullanırken söz konusu sitelerin gizlilik politikalarını lütfen inceleyiniz. Şirketimiz internet sitesinden yönlendirilen üçüncü taraf sitelerinin içeriklerinden ve politikalarından Şirketimiz sorumlu değildir. Şirketimizin bu internet siteleri üzerinde herhangi bir kontrolü veya bunlarla ilgili bir sorumluluğu yoktur.

9.Kişisel verilerin internet üzerinden, “yüzde yüz güvenli bir şekilde korunmasının mümkün olmadığı” hususu bilişim uzmanları ve bu konudaki ulusal ve uluslararası otoriteler tarafından bilinen ve ilan edilen bir olgudur. Kişisel verilerinizi korumak için Şirketimiz gerekli idari ve teknik tüm tedbirleri almıştır. Ancak tüm önlemleri almış olsak dahi, internet sitemiz aracılığıyla gönderilen kişisel verilerinizin güvenliğinin tam olarak garanti edilmesi teknik olarak mümkün değildir. 

10.Şirketimiz, kişisel verilerinizin mevzuata uygun olarak, işlenmesi, korunması, saklama ve imha süreçlerini yürüteceği hususunda gerekli politikaları belirlemiştir. Şirketimiz, kişisel verilerin ifşa edilmeyeceği, gizlilik ilkesine riayet ederek, politikalarda belirtilen haller dışında kişisel verileri üçüncü kişilerle paylaşmayacağını ilan etmektedir. Kişisel verilere ilişkin gizlilik yükümlülüğünün Şirketimiz ile çalışanları arasındaki iş akdinin sona ermesinden sonra dahi devam edeceği şirket çalışanlarına bildirilmiştir.

Gizlilik Politikası ile bağlantılı olarak belirlenen ve internet sayfasında yayımlanan KVKK Politikamızı ve Çerez Politikasını inceleyerek, taleplerinizi veri sorumlusu olarak Şirketimize iletebilirsiniz.

AYNEN ELDİVEN TEKSTİL VE KONFEKSİYON SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adres                      : Gürsu OSB, Kurtuluş OSB Mah. Zeki Müren Cad. No:6 16580 Gürsu/Bursa Türkiye                                

E-posta                  : info@ayneneldiven.com.tr

Web Sayfası       : www.ayneneldiven.com.tr

Telefon                  : +90 224 376 14 44

Fax                           : +90 224 376 14 39

İnternet sitemizde politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerezler kullanmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.